Η CORFU DELICATESSEN ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002 ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Βρίσκεστε στο site της CORFU DELICATESSEN όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν την εταιρία, προϊόντα, εγκαταστάσεις και οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει είναι στη διάθεσή σας.


Η εταιρεία μας αποτελεί μία πρότυπη Εταιρεία Ολικής κάλυψης των απαιτήσεων της Μαζικής Εστίασης (Εστιατόρια, Ψητοπωλεία, Καφέ, Snacks... κλπ.) και ειδικεύεται στην επιτυχημένη διεκπεραίωση και εφαρμογή του πρώτιστης σημασιάς οργανογράμματος, της αλυσίδας εφοδιασμού.

Χρόνια τώρα ασχολούμαστε με το γενικό εμπόριο σε τρόφιμα, όσπρια, θαλασσινάζυμαρικά, είδη μπακαλικής, βότανα και γαλακτοκομικά. Χρόνια τώρα φροντίζουμε να έχουμε πάντα πρώτης ποιότητας υλικά στις ασυναγώνιστες τιμές που φημιζόμαστε! Όπως και τα προιόντα μας έτσι και εμείς ωριμάζουμε και εξελισσόμαστε διαρκώς για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, μένοντας πάντα στα βήματα της παράδοσης και με τιμές σαν... μέλι! Τα προιόντα μας μπορούν τώρα να είναι στην πόρτα σας και με τηλεφωνικές παραγγελίες ή ακόμα και με ένα e-mail!  Με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία φροντίζουμε την καθημερινή διανομή σε ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια, super market και mini market εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.